dinsdag 5 september 2017

Volle maan 5 september 2017

Elke volle maan heeft een eigen thema. Deze maan valt in het teken van Vissen en zal aspecten hiervan versterken. Het is de volle Maan van het weerlicht. Ik citeer even een stukje van Mirjam Bouwmeester:
Donder en bliksem zijn met deze maan zeer krachtig. De krachten van de elementen vuur en lucht komen met elkaar in botsing. In ons is dit thema ook van kracht ons hoger zelf en ons aardse zijn hebben nodig dat er word opgeschoond. Dit is de tijd van de spirituele oogst. Kijk eens niet naar de materie maar naar wie jij NU bent waar je staat en wat je bezig houd. Is het zoals je voor jezelf wil of heb je nog dingen wat je graag wil transformeren. Neem er met deze maan echt even de tijd voor om jezelf goed te bekijken en te voelen . Wens jullie allen een mooie maan en een mooi kijken naar jezelf. 
Liefs Mirjam 🌝


In de I Tjing vormen vuur en lucht (Wind) twee hexagrammen, het ene vormt Het Gezin, het andere de Omwenteling. En met name het tweede hexagram is nu ook van toepassing, kijk naar wat er nog getransformeert moet worden zodat je een hervorming in je leven kunt laten plaatsvinden en jij op jouw weg kan gaan lopen. 


In ⚡

Geen opmerkingen:

Een reactie posten